ROBOCOP - 2

https://amzn.to/4ayD3fs
Home » , , » Рамбо: Първа Кръв [1985]

„Първа кръв“  е първият филм разказващ за ветерана от Виетнамската война Джон Рамбо. В ролята на Рамбо участва Силвестър Сталоун. Рамбо...

„Първа кръв“  е първият филм разказващ за ветерана от Виетнамската война Джон Рамбо. В ролята на Рамбо участва Силвестър Сталоун.
Рамбо (Силвестър Сталоун) и Делмар Бери са единствените оцелели от спец отряда за водене на бой в гористи местности след жестоката война във Виетнам. Но за Джон войната започва отново, след като отива да потърси приятеля си и разбира че виетнамската джунгла го е пощадила, но ракът - не. По пътя се натъква на местния шериф, който вижда в него скитник-потенциален нарушител на закона. В полицейския участък все още никой не знае, че Рамбо е герой от виетнамската война. Трима полицаи се гаврят с него, но зелената барета светкавично ги натръшква и се скрива в планината. Започва смъртоносна игра на котка и мишка, в която не Рамбо е мишката. Логиката на баретата е желязна: "Те проляха първата кръв". И започва войната на самотника Рамбо срещу глутница озверели полицаи. Война, която ще изпепели не само полицейския участък. Единствено двама знаят изхода от битката - Рамбо и неговият бивш командир, полковник Самюъл Тротман (Ричард Крена), който напразно се опитва да спре безсмислената война.


Рамбо - Първа Кръв (1985) Трейлър с БГ аудио HD Качество



Етикети: Рамбо - Първа Кръв 1985г,Трейлър с БГ аудио,Стари филми,Най гледани Екшън филми за Всички времена.

0 yorum:

Публикуване на коментар