ROBOCOP - 2

https://amzn.to/4ayD3fs
Home » » Неуловим [2008]

Неуловим (Wanted) 2008 Неуловим (Wanted) е американски филм от 2008  на режисьора Тимур Бекмамбетов. Базиран е на едноименната серия...

неуловим-2008-Wanted-Trailer-Анджелина Джули

Неуловим (Wanted) 2008


Неуловим (Wanted) е американски филм от 2008  на режисьора Тимур Бекмамбетов. Базиран е на едноименната серия комикси на Марк Милър и Джей Джи Джоунс.

Апатичният младеж Уесли Гибсън (МакАвой) се превръща в безподобен защитник на справедливостта след запознанството си със сексапилната и смъртоносна красавица на име Фокс (Джоли). Оказва се, че отдавна пропадналият му без вест баща бил изтъкнат наемен убиец, работещ за тайно общество. Но сега е убит и обществото ще подготви Уес да отмъсти за смъртта му. Уес започва да сеrа наслаждава на новопридобитите си светкавични рефлекси и феноменални бойни умения, но постепенно осъзнава, че опасните му нови приятели не са точно такива, каквито изглеждат. И единственият, който може да контролира съдбата му, е самият той.

IMDB - 6,7


Държава: САЩ, Германия 
Година: 2008
Времетраене: 108 минути
Режисьор: Тимур Бекмамбетов

Неуловим Официален Трейлър 2008г.


Етикети: Анджелина Джолие, Морган Фриймън, МакАвой, Неуловим 2008 трейлър, Wanted 2008 official trailer, Екшън, Трилър, Приключенски филм, Криминален жанр.

0 yorum:

Публикуване на коментар