ROBOCOP - 2

https://amzn.to/4ayD3fs
Home » , , » Бързи и Яростни 5: Удар в Рио [2011]

Бързи и Яростни 5: Удар в Рио / Fast Five 2011 Бившо ченге Брайън О'Конър партньори с бивш затворник Дом Торетто на противополож...

Бързи и Яростни 5: Удар в Рио / Fast Five 2011


Бившо ченге Брайън О'Конър партньори с бивш затворник Дом Торетто на противоположната страна на закона. След като Брайън и Миа Торето  спасяват Дом от затвора, те прекосяват много граници в опита си да се измъкнат от властите. Сега, укриващи се в Рио де Женейро, те трябва да изпълнят последната мръсна поръчка, която им гарантира желаната свобода. В опит да съберат отново елитната група състезатели, те осъзнават, че пътят към свободата минава през корумпиран бизнесмен, който желае смъртта им. А той не е единственият, който ги преследва. 

Твърдоглавият федерален агент Люк Хобс (Дуейн Джонсън) никога не пропуска целта. Когато е назначен да залови Дом и Брайън, той и неговият екип подготвят специална операция за тяхното залавяне. Трудностите пред агента се появяват в Бразилия, където той осъзнава, че е много трудно да различиш добрите от лошите. Сега трябва да се довери на инстинкта си и да се бори, преди някой друг да го изхвърли от играта.


Режисьор: Джъстин Лин
Жанр: Екшън, Криминален
Времетраене: 131 минути
Страна: САЩ
Разпространител: Universal Pictures
В ролите: Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Дуейн Джонсън.
Бюджет: $125 милиона 
Приходи: $626,1 милиона

Бързи и яростни 5: Удар в Рио / Fast Five / Official Trailer 


Етикети: Бързи и Яростни 5: Удар в Рио Трейлър, Fast Five Trailer, Dom Toretto , Брайън О'Конър,Дуейн Джонсон, Екшън филми, Най - добрите филми за всички времена.

0 yorum:

Публикуване на коментар